Schakel voor jouw online event ons bureau in

Mee met de nieuwste technologie
Technische ondersteuning
Bekende partners

Je online event laten organiseren kan bij ons bureau. PFL, uit Beerse, staat voor je klaar met alle nodige hulp en begeleiding, zodat jouw event op wieltjes loopt! Doorheen de jaren bouwden we een ruim en bekend klantenbestand op dat ons keer op keer prijst voor onze expertise.

Ontdek de vele voordelen van onze studio

Neem contact met ons op!

PFL België - Streaming

Voor jouw online event staan wij als bureau écht klaar

Wij kunnen je als bureau helpen bij het regelen van allerlei zaken bij jouw online event. Zo kan je bij ons terecht voor:

We zijn trouwens niet enkel een online-eventbureau. Ook bij fysieke evenementen staan we voor je klaar. Van festivals tot bruiloften en modeshows: wij voorzien geluids-, licht- en videoapparatuur, helpen je bij het uitkiezen van de DJ, de catering en nog veel meer!

Schakel ons eventbureau in

Voor een online event kan je maar beter een beroep doen op een professioneel bureau. Zo ben je zeker dat je online event goed verloopt en slaap je op je beide oren. Wil je meer informatie over onze diensten, zoals het livestreamen van je evenement of wil je een afspraak maken? Dat kan door te bellen naar +32 14 44 08 70 of door het contactformulier in te vullen.

PFL Audio Visual

Waar wij te vinden zijn