Evenement livestreamen

Mee met de nieuwste technologie
Technische ondersteuning
Bekende partners

Zoek je nog een manier om jouw evenement te livestreamen? Dan zit je goed bij PFL uit Beerse, bij Turnhout. PFL is al vele jaren een vaste waarde als audiovisuele leverancier voor een aantal bekende Belgische muziekfestivals, zoals Tomorrowland. Ook wanneer je een ander evenement organiseert en dat wilt livestreamen, zoals een modeshow of een sportevenement, kan je bij ons terecht.

Ontdek de vele voordelen van onze studio

Neem contact met ons op!

PFL België - Streaming

Je kunt jouw evenement laten livestreamen door ons

Organiseer je een evenement, zoals een festival of zelfs een huwelijk, en wil je deze livestreamen? Contacteer ons dan zeker voor meer informatie. Door jouw evenement te livestreamen bereik je een groter publiek en kan je jouw boodschap optimaal overbrengen. Wij gaan steeds met jou in gesprek om zeker te zijn van jouw wensen en verwachtingen. Wil je voor je evenement ook geluidsapparatuur huren en er een spetterend succes van maken? Dan zit je bij ons ook zeker goed.

Contacteer ons

Ben je geïnteresseerd in livestreaming van jouw evenement en zoek je daarvoor nog dé perfecte partner? Ga dan in gesprek met ons. Je kan ons contacteren voor meer informatie. Dat kan door te bellen naar +32 14 44 08 70 of door een mail te sturen naar info@pfl.be. Kom ook meer te weten over wie we zijn en wat we doen!

PFL Audio Visual

Waar wij te vinden zijn