Geluidsapparatuur huren

Mee met de nieuwste technologie
Technische ondersteuning
Bekende partners

Ben je op zoek naar geluidsapparatuur, lichtapparatuur en videoapparatuur om te huren voor op je evenement? Dan kan je een beroep doen op PFL uit Beerse, bij Turnhout. Door onze jarenlange ervaring in ondersteuning bij de organisatie van een evenement zoals een huwelijk of een festival weet je dat je goed zit bij ons.

Ontdek de vele voordelen van onze studio

Neem contact met ons op!

PFL België - Streaming

Maak er een spetterend feestje van door onze geluidsapparatuur te huren

Bij ons vind je de beste geluidsapparatuur, videoapparatuur en lichtapparatuur die je kan huren voor je festival, trouw, modeshow, sportevenement of andere gebeurtenis. Naast de apparatuur helpen we je ook bij het uitzoeken van de catering, de dj, meubilair, de decoratie en nog veel meer. Bovendien hebben wij indrukwekkende samenwerkingen op onze naam staan. Denk maar aan namen zoals Tomorrowland, Laundry Day en Summerfestival. Je kan dus het beste bij ons videoapparatuur, geluidsapparatuur en lichtapparatuur huren! Bij vragen omtrent deze producten kan je overigens raad vragen aan onze experts.

De beste videoapparatuur vind je bij ons

Indien je geschikte videoapparatuur, lichtapparatuur en geluidsapparatuur wilt huren om van jouw evenement een spektakel te maken, dan eindigt je zoektocht nu! Je hebt immers dé perfecte partner gevonden in ons. Wil je bovendien ook graag je evenement livestreamen, zodat nog meer mensen mee kunnen genieten van je spektakel? Dat en nog veel meer, zoals het livestreamen van een congres of presentatie, kan je terugvinden bij ons.

Wat wij nog meer doen

Maak een afspraak bij ons

Vertrouw op ons bij het huren van geluidsapparatuur, lichtapparatuur en videoapparatuur. Wij beschikken over meer dan twintig jaar ervaring wanneer het aankomt op virtualiteit en de evenementensector. Bovendien kan je bij ons een studio inhuren voor de livestreaming van evenementen zoals presentaties, conferenties of interviews. Wil je graag gebruikmaken van onze diensten of heb je nog vragen hieromtrent? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dat kan op het nummer +32 14 44 08 70 of door ons contactformulier in te vullen.

PFL Audio Visual

Waar wij te vinden zijn