PFL helpt jou door de juiste audio visuele ondersteuning te geven voor jouw evenement of conferentie.
Zo kan dit een echt succes worden. Daarom zorgen wij er ook voor jou de beste service te geven.

Hieronder kan je testimonials vinden van tevreden klanten:

“U mag altijd méér feesten dan dat er van u verwacht wordt”

Vic Swerts CEO Soudal

“Hartelijk dank voor jullie flexibiliteit en goede zorgen van afgelopen week. We mogen nu al zeggen dat het event een succes is geweest. Hopelijk resulteert dit in een mooie samenwerking naar de toekomst toe.”

Online marketeer & media consultant, Blue Pixl Media

“Tijdens de maand november organiseerde Port of Antwerp twee grote online events met Sylvester als partner. Hierbij maakte Port of Antwerp voor een eerste keer kennis meet het Meeple-platform, het interactief platform dat gepersonaliseerd kan worden met verschillende functionaliteiten en grafische elementen.

Voor de events van Port of Antwerp werd er gebruik gemaakt van o.a. een plenaire zaal met live streaming, break-out rooms, workshops, een 3D expo, netwerkruimtes en on-demand video’s. Vooral de opnames zijn een heel nieuw gegeven bij dit type van online even organisatie. Dit was dan ook een heel nieuwe van werken voor Port of Antwerp, aangezien het eerder richting het maken van een TV-programma gaat dan klassieke event-organisatie. Expertise en begeleiding zijn hierbij dan ook nodig en dat werd zeker voorzien door het professioneel en bekwaam team van Sylvester en van de studio waar we mee samenwerkten.

We waren dan ook zeer trots op een mooi eindresultaat met o.a. 507 deelnemers en 1760 views van de plenaire sessies. Dit type van events zal zeker ook nog post COVID-19 plaatsvinden o.a. in de vorm van hybride events, dit was dus zeker een nuttige en leerrijke ervaring. We bedanken hierbij Sylvester en PFL-studio voor de fijne en vakkundige samenwerking.”

Events & Hospitality Manager, Port of Antwerp