Omwille van corona heeft PFL in WIMEC Eventcentre een hybride set opgebouwd. Deze set geeft de mogelijkheid om een event te organiseren dat zowel door een live publiek als door online kijkers kan gevolgd worden.

Wat zijn Hybride events? Bij een hybride meeting brengen wij het beste van 2 werelden bij elkaar. De warmte van een persoonlijke live meeting, gecombineerd met deelnemers die online kunnen deelnemen. Voor de online deelnemers zijn veel toepassingen met flink wat beleving mogelijk. Zelfs tijdens een pauze.

Het grote voordeel is dat deelnemers veel minder hoeven te reizen, de breakout-sessies nog verder gepersonaliseerd kunnen worden en je de meeting vele male interactiever kunnen maken.

Met een interview of interessante interactieve content. Daarnaast kun je polls toevoegen tijdens een meeting om alles wat interactiever te maken. Of gamification aanbieden. Zelfs live vertalingen behoren vandaag tot de mogelijkheden. Alles boeiend houden is een absolute must. Op die manier voorkom je dat deelnemers hun camera uitschakelen.

PFL geeft jouw (inter)nationale meeting vorm.

Benieuwd naar deze set? Neem dan zeker contact met ons op, we informeren je graag. Mail naar info@pfl.be of bel +32 14 44 08 70

Heb je zelf een idee? Vertel het ons. Wanneer je een voorstel van ons wil, bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

en vraag naar de condities, voorwaarden en oplossingen.

Meer services van PFL