Festivals

PFL is al vele jaren een vaste waarde als audiovisuele leverancier voor een aantal bekende Belgische muziekfestivals zoals de Antilliaanse Feesten, Laundryday, Sjock of het Summerfestival, maar ook het wereldbekende Tomorrowland.

Van 3D-render ontwerp tot de finale audiovisuele uitvoering, PFL garandeert u een vlekkeloos verloop van A tot Z.

Fashion shows

Modeshows zijn een voortdurende uitdaging en vragen om innoverende ideeën, een stijlvolle aanpak en steeds grensverleggende doelen.
PFL biedt een gebalanceerde benadering van modeshow designers en organisatoren in deze uitzonderlijke tak binnen de evenementen-industrie.

Uw mode-event verdient de exclusieve aandacht van PFL.

Sportevenementen

Voor jouw sportevenement is PFL de aangewezen partner. Jouw arena richten wij naar wens in met licht, geluid, schermen en scoreborden. Vanzelfsprekend verzorgt PFL de videocaptatie van het evenement. Is er een VIP-area die voor de ultieme sportbeleving moet zorgen? PFL neemt deze technische uitdaging graag aan. Naar gelang budget en wensen zorgt PFL voor een fantastische sportbeleving. Wanneer je geluid en schermen nodig hebt op diverse plekken zodat elke toeschouwer zich op de eerste rij waant, zorgt PFL ervoor dat iedereen zich een VIP-voelt.

Neem contact op voor vragen of een offerte

Andere PFL diensten: