Wil jij de impact van jouw boodschap verhogen? Kies dan voor een van onze 13 streamingstudio’s

Streamingstudio’s zijn tegenwoordig helemaal in, doordat we de afgelopen jaren helemaal gewend zijn geraakt aan digitaal vergaderen. Hoe ga je om met sprekers en gasten vanuit de hele wereld die je wilt uitnodigen, maar die fysiek niet aanwezig kunnen zijn? En hoe houd je de aandacht van de kijker vast om uw boodschap op de juiste manier over te brengen? En dat zonder afhankelijk te zijn van technische beperkingen? PFL, uit Beerse, biedt jou de ideale oplossing aan!

Onze streamingstudio’s zijn de perfecte oplossing

Ben je geïnteresseerd in een streamingstudio? Dat begrijpen we zeker! In een streamingstudio kan je vanuit een gepersonaliseerde en professionele ruimte jouw boodschap overbrengen naar jouw publiek. Op deze manier verhoogt het de impact van jouw boodschap. Onze meetingprofessionals staan steeds klaar, zodat jij een digitaal of zelfs virtueel event kan maken met jouw boodschap!

Huur je studio op maat

Wil je een van onze streamingstudio’s huren? Bekijk dan onderaan de pagina welke streamingstudio’s we allemaal ter beschikking hebben! Ook wanneer je specifiek op zoek bent naar een greenkeystudio, kan je op ons rekenen. Zit je met enkele vragen of wil je een studio boeken? Dan kan je ons bereiken via het nummer +32 14 44 08 70 of via ons contactformulier.

GO HYBRID!

Heb je vragen over jouw Hybride event. Wij denken graag met je mee.

PFL SERVICES