De effecten van een greenkey studio

Mee met de nieuwste technologie
Technische ondersteuning
Bekende partners

Door het visuele effect van greenkey kan je jezelf op de maan wanen of een presentatie geven vanuit het Amazonewoud en dat gewoon vanuit onze studio. Bij PFL uit Beerse, bij Turnhout, is dit en nog veel meer mogelijk. Lees snel verder om de vele voordelen van greenkey in een studio te ontdekken!

Ontdek de vele voordelen van onze studio

Neem contact met ons op!

PFL België - Streaming

Greenkey toepassen in onze studio brengt je event naar een hoger niveau

Greenkey, dat je terugvindt in onze studio, kan gebruikt worden voor verschillende toepassingen. Zo kan je eender welke achtergrond kiezen tijdens een video-opname, een interview of een fotosessie. Maak gebruik van Greenkey in onze studie en breng je boodschap optimaal over om je boodschap optimaal over te brengen. Wij kunnen met trots zeggen dat we een expert zijn in alles wat met virtualiteit en events te maken heeft. Zo kunnen we je bijvoorbeeld ook bijstaan wanneer je een online congres wilt organiseren of wanneer je een virtuele meeting naar een hoger niveau wilt brengen.

Kies voor onze studio

Ontdek de vele voordelen van onze studio. Heb je overigens nog hulp nodig bij de organisatie van bijvoorbeeld multi-hub meetings of dergelijke? Neem dan snel contact op met ons via het nummer +32 14 44 08 70 of door een mail te sturen naar info@pfl.be. Kom ook meer te weten over wie we zijn en wat we doen!

PFL Audio Visual

Waar wij te vinden zijn