Online congres

Mee met de nieuwste technologie
Technische ondersteuning
Bekende partners

Ben je op zoek naar een streamingdienst voor je online congres? Denk dan aan PFL uit Beerse, bij Turnhout. Door onze jarenlange ervaring weten wij perfect hoe je best je congres kan livestreamen en met welke zaken je rekening moet houden wanneer je een online conferentie wilt streamen.

Ontdek de vele voordelen van onze studio

Neem contact met ons op!

PFL België - Streaming

Onze streamingdienst helpt je bij jouw online congres

Wij kunnen je bijstaan met technische assistentie bij het livestreamen van je online congres, maar indien je enkel het audiovisueel materiaal wenst is dat zeker ook mogelijk. Door een streamingdienst in te schakelen om je online congres te livestreamen bereik je een groter publiek en bespaar je kosten. Je hoeft bijvoorbeeld niet op zoek te gaan naar een grote zaal en reistijd is verleden tijd. Bovendien kan je ook een hybride versie maken van je conferentie die je online wilt laten streamen. Zo kunnen er een altijd mensen aanwezig zijn, terwijl een ander deel de conferentie online van thuis kan livestreamen. Ben je op zoek naar een andere soort virtuele dienst, bijvoorbeeld wanneer je wil deelnemen aan een virtuele beurs en met je stand indruk wilt maken? Dan kan je ook op de expertise en ervaring van ons als streamingdienst voor je congres rekenen!

Je conferentie online laten streamen

Video, beeld en virtualiteit zijn en blijven de toekomst. Wij willen als streamingdienst voor onder andere een congres dan natuurlijk ook altijd op de hoogte blijven van de nieuwe technologische snufjes en innovaties. Dat is tevens één van de vele redenen waarom je een beroep kan doen op ons als streamingdienst wanneer je jouw online congres wilt laten livestreamen. Ook andere gelegenheden zoals een conferentie, een lezing, een voordracht of een interview kan je trouwens bij ons online laten streamen. Heb je daarvoor trouwens nog een streamingstudio nodig in Antwerpen, Brussel of elders? Kom dan zeker een keer langs bij ons!

Wat wij nog meer doen

Maak een afspraak bij ons

Denk je dat je hulp nodig hebt bij het livestreamen van je online congres en zoek je daarvoor een streamingdienst? Dan staan wij graag voor je klaar. Je kan ons inschakelen om je conferentie online te streamen, alsook voor andere diensten omtrent virtualiteit en evenementen. Je kan ons contacteren op het nummer +32 14 44 08 70 of door ons contactformulier in te vullen.

PFL Audio Visual

Waar wij te vinden zijn