Schakel voor jouw online event ons bureau in

Mee met de nieuwste technologie
Technische ondersteuning
Bekende partners

Organiseer je een online event en zoek je daarvoor een professioneel bureau om je professionele hulp en ondersteuning kan bieden? Stop dan snel met zoeken een doe een beroep op PFL uit Beerse, bij Turnhout! Doorheen de jaren bouwden we een ruim en bekend klantenbestand op dat ons keer op keer prijst voor onze expertise!

Ontdek de vele voordelen van onze studio

Neem contact met ons op!

PFL België - Streaming

Voor jouw online event staan wij als bureau écht klaar

Wij kunnen je als bureau helpen bij het regelen van allerlei zaken bij jouw online event. Zo voorzien wij webstreaming, helpen wij je bij multi-hub meetings, stellen wij een studio ter beschikking voor de streaming en nog veel meer. We zijn trouwens niet enkel een bureau dat je kan helpen bij de organisatie van een online event, ook bij fysieke evenementen staan we voor je klaar. Van festivals tot bruiloften en modeshows: wij voorzien geluids-, licht- en videoapparatuur, helpen je bij het uitkiezen van de DJ, de catering en nog veel meer!

Doe een beroep op ons

Voor een online event kan je maar beter een beroep doen op een professioneel bureau. Zo ben je zeker dat je event goed verloopt en slaap je op je beide oren. Wil je ons contacteren voor meer informatie over onze diensten, zoals het livestreamen van je evenement of wil je een afspraak maken? Dat kan door te bellen naar +32 14 44 08 70 of door een mail te sturen naar info@pfl.be.

PFL Audio Visual

Waar wij te vinden zijn