FACTORY

GREEN-screen

In deze streaming studio heb je de mogelijkheid om jouw boodschap over te brengen in de omgeving en achtergrond die jij wenst. Ook vormt deze streaming studio de basis voor vele hybride en virtuele vergaderingen.
De green key studio is standaard inclusief beweegbaar grid en basis verlichting voor de infini. Afhankelijk van jouw wensen en ideeën kunnen de nodige faciliteiten voorzien worden. Hiervoor werken we graag een persoonlijk voorstel uit. 

Uiteraard is deze streaming studio ook beschikbaar voor fotografen. 

Het tafelgesprek 

In een moderne en strakke setting kan jij met maximaal vijf sprekers plaats nemen aan onze immense vergadertafel. Natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met de social distancing regels. 

Centraal achter de tafel is er een flatscreen aanwezig waardoor de studio gepersonaliseerd kan worden met jouw logo of content. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om de achterwand en zijwanden van de studio te personaliseren. 

Deze streaming studio is ideaal voor een boodschap, panelgesprek of management vergadering. 

Casual Style 

Ben jij op zoek naar een gezellige setting? Dan is onze huiskamer perfect. Met de zetel en losse stoelen is het ideaal om een warm gesprek en boodschap over te brengen naar jouw publiek. De wanden van de streaming studio bestaan uit mos afgewisseld met hout en metaal.

In deze streaming studio is ook een scherm aanwezig zodat er personalisatie mogelijk is.

DALI

Go live!

Deze streaming studio vormt een instapklare meeting zaal met twee hoge tafels. Hierdoor is deze setting ideaal voor de kortere informatiemomenten met jouw publiek.
Wij bieden jou een hoogwaardige streaming of opname tegen een instapprijs. 

Het tafelgesprek

In onze Dali zaal hebben we een compacte set-up gemaakt van onze tafelsetting om met maximaal 3 sprekers plaats te kunnen nemen. Natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met de social distancing regels.
Centraal achter de tafel is er een flatscreen aanwezig waardoor de studio gepersonaliseerd kan worden met jouw logo of content. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om de achterwand en zijwanden van de studio te personaliseren. Deze streaming studio is ideaal voor een boodschap, panelgesprek of management vergadering.

Casual

Op zoek naar een informele setting om uw boodschap over te brengen? Dan stellen we hier onze casual setting in de Dali zaal voor. Hier kunnen we coronaproof 3 personen simultaan in beeld brengen.
Personalisatie en/of inbrengen van virtuele sprekers is hier mogelijk via het tv-scherm.

Ontwikkeling streaming studio's
Opening Event WIMEC studio's