De effecten van een greenkey studio

Mee met de nieuwste technologie
Technische ondersteuning
Bekende partners

Via greenkey kan je jezelf vanuit onze studio op de maan wanen of een presentatie geven vanuit het Amazonewoud. Bij PFL, uit Beerse, zijn we gespecialiseerd in virtualiteit en hebben we verschillende greenkeystudio’s ter beschikking. Lees snel verder om de vele voordelen van greenkey in een studio te ontdekken!

Ontdek de vele voordelen van onze studio

Neem contact met ons op!

PFL België - Streaming

Greenkey toepassen in onze studio brengt je event naar een hoger niveau

Een greenkeystudio is ideaal voor verschillende toepassingen. Zo kan je eender welke achtergrond kiezen tijdens een virtuele meeting, video-opname, een interview of een fotosessie. Maak gebruik van greenkey in onze studio en breng je boodschap optimaal over. Wij kunnen met trots zeggen dat we een expert zijn in alles wat met virtualiteit en het livestreamen van events te maken heeft. Zo kunnen we je bijvoorbeeld ook bijstaan wanneer je een online congres wilt organiseren.

Kies voor de mogelijkheden van greenkey

Ontdek de vele voordelen van onze greenkeystudio. Heb je overigens nog hulp nodig bij de organisatie van bijvoorbeeld multi-hub meetings of dergelijke? Neem dan snel contact op met ons via het nummer +32 14 44 08 70 of door een e-mail te sturen naar info@pfl.be. Kom ook meer te weten over wie we zijn en wat we doen!

PFL Audio Visual

Waar wij te vinden zijn