Livestreaming in een studio

Mee met de nieuwste technologie
Technische ondersteuning
Bekende partners

Zoek je de beste manier om aan livestreaming in een studio te doen? Dan moet je bij PFL uit Beerse, bij Turnhout zijn. Wij staan je graag bij indien je geïnteresseerd bent in webstreaming in een studio. Wij werken bovendien al jaren samen met grote en bekende namen die ons prijzen voor onze professionaliteit.

Ontdek de vele voordelen van onze studio

Neem contact met ons op!

PFL België - Streaming

Ontdek de vele voordelen van livestreaming in een studio

Webstreaming in een studio biedt tal van voordelen. Je kan op een interactieve manier een fotoshoot houden, een video opnemen, een interview afleggen en nog veel meer. Onze experts staan je met veel plezier bij indien je hulp nodig hebt bij het organiseren van de livestreaming in een studio. Onze studio is geschikt voor verschillende soorten webstreaming. Zo kan je er het volgende houden:

  • Talkshows
  • Congressen
  • Webinars
  • Seminaries
  • Presentaties

En nog veel meer! Dus aarzel zeker niet wanneer je nog vragen hebt omtrent webstreaming in een studio. Ook voor ondersteuning bij andere zaken zoals een virtuele meeting, multi-hub meetings, het organiseren van een fysiek of virtueel evenement of het deelnemen aan (virtuele) beurzen, kan je bij ons terecht!

Ontdek onze mogelijkheden

Ben je geïnteresseerd in livestreaming vanuit onze studio en wil je daarvoor de mogelijkheden bespreken met ons? Dat is zeker mogelijk! Je kan ons contacteren voor een afspraak of meer informatie en alvast ons laatste nieuws of ons verhaal lezen. Contact met ons opnemen kan op het nummer +32 14 44 08 70 of door een mail te sturen naar info@pfl.be.

PFL Audio Visual

Waar wij te vinden zijn