Geluidsapparatuur huren

Mee met de nieuwste technologie
Technische ondersteuning
Bekende partners

Wil je geluidsapparatuur, lichtapparatuur en videoapparatuur huren voor op je evenement? Dan kan door een beroep te doen op PFL uit Beerse. Vanwege onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij de organisatie van  evenementen zoals een huwelijk of een festival weet je dat je goed zit bij ons.

Ontdek de vele voordelen van onze studio

Neem contact met ons op!

PFL België - Streaming

Maak er een spetterend feestje van door onze geluidsapparatuur te huren

Bij ons vind je de beste geluidsapparatuur, videoapparatuur en lichtapparatuur die je kan huren voor je festival, trouw, modeshow, sportevenement of andere gebeurtenis. Naast de apparatuur helpen we je ook bij het uitzoeken van de catering, de dj, meubilair, de decoratie en nog veel meer. Bovendien hebben wij indrukwekkende samenwerkingen op onze naam staan. Denk maar aan namen zoals Tomorrowland, Laundry Day en Summerfestival. Lichtapparatuur, geluidsapparatuur of videoapparatuur huren bij ons betekent dus dat je voor kwaliteit en betrouwbaarheid kiest! Bij vragen omtrent deze producten kan je overigens raad vragen aan onze experts.

Meer dan enkel geluids-, video- en lichtapparatuur huren

Indien je geschikte videoapparatuur, lichtapparatuur en geluidsapparatuur wilt huren om van jouw evenement een spektakel te maken, dan eindigt je zoektocht nu! Je hebt in ons immers dé perfecte partner gevonden. Wil je bovendien ook graag je evenement livestreamen, zodat nog meer mensen mee kunnen genieten van je spektakel? Dat en nog veel meer, zoals het livestreamen van een congres of presentatie, is mogelijk met onze hulp.

Wat wij nog meer doen

Maak een afspraak bij ons

Vertrouw op ons bij het huren van geluidsapparatuur, lichtapparatuur en videoapparatuur. Bij ons (online)event-bureau beschikken we over meer dan twintig jaar ervaring, wanneer het aankomt op virtualiteit en de evenementensector. Bovendien kan je bij ons een studio inhuren voor de livestreaming. Wil je graag gebruikmaken van onze diensten of heb je nog vragen hieromtrent? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dat kan op het nummer +32 14 44 08 70 of door ons contactformulier in te vullen.

PFL Audio Visual

Waar wij te vinden zijn