Virtuele meeting

Mee met de nieuwste technologie
Technische ondersteuning
Bekende partners

Wil je een virtuele of hybride meeting organiseren en wil je ondersteuning bij de streaming ervan? Dan zijn wij de perfecte partner voor jou. PFL, dat gevestigd is in Beerse, beantwoordt efficiënt op de voortdurend stijgende vraag, en werkt jaarlijks meer dan 1500 opdrachten succesvol af. Wij staan graag voor je klaar om de streaming van je (hybride) virtuele meeting in goede banen te leiden.

Ontdek de vele voordelen van onze studio

Neem contact met ons op!

PFL België - Streaming

Een virtuele meeting organiseren

Onze experts in audiovisuele oplossingen staan je graag bij wanneer je een virtuele of hybride meeting op de planning hebt staan en daarvoor ondersteuning zoekt bij de streaming ervan. Bespaar jezelf het reizen, de kosten en de tijd! Onze professionals kunnen je evenement live opnemen en uitzenden op een gepersonaliseerde website. Heb je ook ooit al van multi-hub meetings gehoord? Hierbij zijn simultane audiovisuele verbindingen tot 25 locaties wereldwijd mogelijk, waarbij elk contact elkaar ziet én hoort. Je organiseert een interactieve, algemene ledenvergadering zonder mensen fysiek bij elkaar te brengen. Het is dus voor iedereen een win-winsituatie! Niet enkel voor de streaming van jouw hybride of virtuele meeting kan je bovendien bij ons terecht, ook voor de organisatie van je online event zit je goed bij ons!

Wij staan graag voor je klaar voor de streaming van jouw meeting

Heb je hulp nodig bij de streaming van je virtuele of hybride meeting? Onze experts helpen je graag indien je nog verdere vragen of opmerkingen hebt. Je kan overigens ook een studio bij ons afhuren voor de streaming van de virtuele of hybride meeting. Hierbij kan je gebruikmaken van de speciale effecten die greenkey aanbiedt.

Wat wij nog meer doen

Ga in gesprek met ons

Door in gesprek te gaan met ons ontdek je de voordelen van een virtuele of hybride meeting en de streaming ervan. Ben je geïnteresseerd in onze online oplossingen en wil je meer te weten komen over ons verhaal of ons laatste nieuws? Neem dan snel contact met ons op het nummer +32 14 44 08 70 of door een e-mail te sturen naar info@pfl.be.

PFL Audio Visual

Waar wij te vinden zijn