Evenement livestreamen

Mee met de nieuwste technologie
Technische ondersteuning
Bekende partners

Je evenement livestreamen kan met de hulp van PFL uit Beerse. PFL is al vele jaren een vaste waarde als audiovisuele leverancier voor een aantal bekende Belgische muziekfestivals, zoals Tomorrowland. Ook wanneer je een ander evenement organiseert en dat wilt livestreamen, zoals een modeshow of een sportevenement, kan je bij ons terecht.

Ontdek de vele voordelen van onze studio

Neem contact met ons op!

PFL België - Streaming

Je kunt jouw evenement laten livestreamen door ons in te schakelen

Organiseer je een evenement en wil je deze livestreamen? Wij zorgen voor de perfecte begeleiding, zodat het streamen van jouw event perfect verloopt, of het nu gaat om een online congres of om een huwelijk of festival. Door jouw evenement te livestreamen, bereik je een groter publiek en kan je jouw boodschap optimaal overbrengen. Wij gaan steeds met jou in gesprek om zeker te zijn van jouw wensen en verwachtingen. Wil je voor je evenement ook geluidsapparatuur huren en er een spetterend succes van maken? Dan zit je bij ons online-eventbureau ook zeker goed.

Contacteer ons

Ben je geïnteresseerd in het livestreamen van jouw evenement en zoek je daarvoor nog dé perfecte partner? Ga dan met ons in gesprek. Je kan ons contacteren voor meer informatie. Dat kan door te bellen naar +32 14 44 08 70 of door een e-mail te sturen naar info@pfl.be. Kom ook meer te weten over wie we zijn en wat we doen!

PFL Audio Visual

Waar wij te vinden zijn