Streamingstudio in Antwerpen of Brussel

Mee met de nieuwste technologie
Technische ondersteuning
Bekende partners

Wil je een streamingstudio in Antwerpen of Brussel huren om bijvoorbeeld een video in te maken? Dan zit je goed bij PFL uit Beerse. Wij beschikken over een aantal mogelijkheden die aan jouw noden aangepast kunnen worden. Aarzel dus niet om met ons in gesprek te gaan en te bekijken welke streamingstudio het best bij jouw wensen past.

Ontdek de vele voordelen van onze studio

Neem contact met ons op!

PFL België - Streaming

Een streamingstudio op jouw maat

Een streamingstudio bij ons kan perfect op jouw maat gemaakt worden. Onze ruimtes kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor een hybride of virtuele meeting, wanneer je een interactieve video wilt opnemen of om een interview af te leggen. Hoe ga je om met sprekers en gasten vanuit de hele wereld die je wilt uitnodigen, maar die fysiek niet aanwezig kunnen zijn? En hoe houd je de aandacht van de kijker vast om jouw boodschap op de juiste manier over te brengen, zonder afhankelijk te zijn van technische beperkingen? Wij bieden jou dé perfecte oplossing aan met onze streamingstudio.

Ontdek de mogelijkheden van een streamingstudio

In onze studio’s kan je bovendien gebruikmaken van greenkey. Dit groene scherm kan je aanpassen naar de achtergrond die jij zelf wenst. Geef een presentatie vanuit het Amazonewoud of vanop de maan en verras je publiek. Onze experts staan je graag bij wanneer je vragen hebt over het gebruik van een streamingstudio. Zo verloopt livestreaming in onze studio ongetwijfeld op rolletjes.

Wat wij nog meer doen

Denk aan ons

Ben je geïnteresseerd in het huren van één van onze streamingstudio’s? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen je steeds voorzien van een streamingstudio die op maat gemaakt in Antwerpen, Brussel, Leuven, Turnhout of elders. Bovendien worden er indien gewenst worden er ook studio’s op maat op locatie aangeboden. Je kan contact met ons opnemen op het nummer +32 14 44 08 70 of door ons contactformulier in te vullen.

PFL Audio Visual

Waar wij te vinden zijn