Multi-hub meetings

Mee met de nieuwste technologie
Technische ondersteuning
Bekende partners

Ben je een organisator van multi-hub meetings en wil je hierover graag meer informatie of ondersteuning? Dan zit je goed bij PFL uit Beerse, bij Turnhout. Multi-hub meetings zijn vergaderingen of conferenties met groepen mensen in verschillende locaties die op hetzelfde moment via een videocall in contact staan met elkaar.

Ontdek de vele voordelen van onze studio

Neem contact met ons op!

PFL België - Streaming

Wat wij voor jouw multi-hub meetings kunnen betekenen

Bij multi-hub meetings is geluid, verlichting en beeld natuurlijk essentieel. Om de meeting zo efficiënt mogelijk te laten verlopen voorzien wij de allerbeste apparatuur. Het is natuurlijk storend wanneer je geluid of andere belangrijke zaken niet goed verlopen en je meeting in het gedrang staat. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat we je de beste hulp kunnen bieden. Ben je op zoek naar iets anders, bijvoorbeeld een studio om een gelegenheid te livestreamen? Dat is allemaal mogelijk bij ons!

Maak een afspraak

Wil je ervoor zorgen dat jouw multi-hub meetings in goede banen geleid worden? Maak dan een afspraak en we overleggen hoe we jou het beste kunnen helpen. Ook wanneer je bijvoorbeeld deelneemt aan virtuele beurzen kunnen wij je bijstaan. Contacteer ons op het nummer +32 14 44 08 70 of door ons contactformulier in te vullen. Ben je geïnteresseerd in ons laatste nieuws? Lees dit dan zeker!

PFL Audio Visual

Waar wij te vinden zijn