Livestreaming in een studio

Mee met de nieuwste technologie
Technische ondersteuning
Bekende partners

Voor livestreaming in een perfect uitgeruste studio moet je bij PFL uit Beerse zijn. Wij staan je graag bij indien je geïnteresseerd bent in webstreaming in een studio. Wij werken bovendien al jaren samen met grote en bekende namen die ons prijzen voor onze professionaliteit en expertise.

Ontdek de vele voordelen van onze studio

Neem contact met ons op!

PFL België - Streaming

Ontdek de vele voordelen van livestreaming in een studio

Webstreaming in een studio biedt tal van voordelen. Je kan op een interactieve manier een fotoshoot houden, een video opnemen, een interview afleggen en nog veel meer. Onze experts staan je met veel plezier bij indien je hulp nodig hebt bij het organiseren van de livestreaming in een studio. Onze studio is dan ook geschikt voor verschillende soorten webstreaming. Zo kan je er bijvoorbeeld online congressen houden, maar ook:

  • Talkshows
  • Webinars
  • Seminaries
  • Presentaties

Ben je dus op zoek naar een studio voor livestreaming? Bekijk dan welke streamingstudio’s je kunt huren! Ook wanneer je bijvoorbeeld hulp nodig hebt bij virtuele meetings, reken je op onze hulp.

Kies voor webstreaming in een van onze studio’s

Ben je geïnteresseerd in livestreaming vanuit onze studio en wil je daarvoor de mogelijkheden bespreken met ons? Dat is zeker mogelijk! Je kan ons contacteren voor een afspraak of meer informatie over onze online oplossingen. Dat kan op het nummer +32 14 44 08 70 of door een e-mail te sturen naar info@pfl.be. Wij kijken er alvast naar uit om onze studio helemaal klaar te maken voor je webstreaming!

PFL Audio Visual

Waar wij te vinden zijn